viernes, 15 de octubre de 2010

Se edita un libro sobre el caso contra el juez Garzón

De: Memorial Democràtic

Es presenta un llibre que analitza en profunditat el cas Garzón

La Llibreria Catalònia de Barcelona acull, el 20 d'octubre, l'acte de presentació del llibre "Los autos de Garzón-Varela. La memoria enterrada" (Editorial Comanegra). L'obra recull tots els textos fonamentals per entendre la polèmica judicial més important de la història recent del nostre país.

Los autos de Garzón-Varela. La memoria enterrada ofereix, en 240 pàgines, totes les claus per entendre el cas Garzón, acusat de prevaricació en investigar els crims del franquisme. Segons l'historiador i hispanista Ian Gibson, «l'acte d'inhibició de Garzón és el llibre més apassionant que he llegit en molts anys, és gairebé una novel·la policíaca. Un document esgarrifós darrere del qual hi ha un gran treball de recerca. L'hi recomano a tothom».

La presentació del llibre, que tindrà lloc a la Llibreria Catalònia (Ronda Sant Pere, 3 - Barcelona) el proper 20 d'octubre a les 19 h, anirà a càrrec de Carlos Jiménez Villarejo, exfiscal en cap de l’Audiència Provincial de Barcelona i exfiscal anticorrupció. Els drets d'autors de la venda d'aquest llibre s'han cedit a la Coordinadora de Colectivos Víctimas del Franquismo.

Ficha del libro en PDF

No hay comentarios:

Related Posts with Thumbnails